Boonk Van Leeuwen

Bezoekadres

Boonk Van Leeuwen Advocaten

Lichtenauerlaan 50
3062 ME Rotterdam

Postadres

Boonk Van Leeuwen Advocaten

Postbus 29215
3001 GE Rotterdam

Contactinformatie

Neem contact op

Telefoon: +31 10 - 2811 811
Fax: +31 10 - 2133 111

Saskia Hattink

Saskia Hattink is sinds 1998 werkzaam als advocaat in Rotterdam, en is sinds 1 december 2018 verbonden aan Boonk Van Leeuwen Advocaten.

Saskia houdt zich voornamelijk bezig met het insolventierecht. Zij wordt met enige regelmaat tot curator in faillissementen binnen het arrondissement Rotterdam aangesteld, adviseert bedrijven in financiële moeilijkheden en verleent bijstand in geval van geschillen met curatoren, bijvoorbeeld in geval van vermeende bestuurdersaansprakelijkheid.

Saskia volgde drie specialisatieopleidingen bij Grotius Academie ter verdieping en verbreding van haar kennis rondom het insolventierecht: Financiering en Zekerheden, Insolventierecht (INSOLAD) en Financiële Economie voor Curatoren. In april 2021 heeft zij de specialisatieopleiding WHOA – Herstructureringsdeskundige aan de Universiteit van Leiden afgerond.

Saskia is lid van de Vereniging Insolventierecht Advocaten (INSOLAD) en van de Vereniging Incasso- & Procesadvocaten (VIA).

Voor informatie over de faillissementen wordt verwezen naar de openbare faillissementsverslagen die worden gepubliceerd op http://insolventies.rechtspraak.nl/.